Deutsche Bank Search
Primary Navigation:

DWS

DWS Asset Management Nederland

DWS Group (DWS) behoort met € 719 miljard aan beheerd vermogen (per 30 juni 2019) tot de toonaangevende beleggingsinstellingen in de wereld. Met meer dan 60 jaar ervaring en een uitstekende reputatie in zowel Duitsland als in de rest van Europa, zien klanten DWS wereldwijd als een betrouwbare partner voor geïntegreerde beleggingsoplossingen, stabiliteit en innovatie binnen een breed spectrum investeringsdisciplines.

Wij bieden particulieren en instellingen toegang tot onze sterke investeringsmogelijkheden in alle belangrijke beleggingscategorieën en oplossingen die zijn afgestemd op groeitrends. Onze uitgebreide expertise op het gebied van actief, passief en alternatief asset management – maar ook onze gerichte focus op milieu, maatschappij en bestuur – vullen elkaar aan bij het creëren van maatwerkoplossingen voor onze klanten. Onze expertise en de praktische kennis van onze economen, analisten en beleggingsprofessionals zijn samengebracht in een consistente, wereldwijde CIO View, die richting geeft aan onze strategische beleggingsaanpak.

DWS wil innoveren en de toekomst van investeren vormgeven – met ruim 3600 medewerkers - zijn wij als wereldwijd team lokaal aanwezig.

Contactgegevens DWS:

De entree 195
1101 HE Amsterdam
Tel +31 (0)20 555 4335
E-mail: dws.nl@dws.com
www.dws.com

Footer Navigation:
Last Update: 19.9.2019
Copyright © 2020 Deutsche Bank AG, Frankfurt am Main